Вітаю Вас Гість!
Субота, 27.04.2024, 16:51
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2023 » Вересень » 24 » Благодійний фестиваль патріотичної пісні та поезії митців з порушеннями зору «Незламна Україна»
14:57
Благодійний фестиваль патріотичної пісні та поезії митців з порушеннями зору «Незламна Україна»
З 29 червня по 05 липня в Сонячному Березі (Болгарія) відбувся благодійний фестиваль патріотичної пісні та поезії митців з порушеннями зору «Незламна Україна». Організатором заходу була Харківська громадська організація «Право вибору» (керівник – Валентина Бутенко). У фінальному гала-концерті, що проходив на сцені санаторію Міністерської Ради Болгарії, надзвичайно потужно виступили українські вокалісти, виконавці інструментальної музики, поети з Києва, Харкова, Вінниці, Рівного, Запоріжжя, Львівщини, а також українці, що вимушено опинилися за межами країни. Також у Фестивалі взяли участь вокалісти та творчі колективи з Болгарії, Румунії, Польщі, Грузії, Німеччини та Австрії.
Голова ГО ВГО ВППІ Володимир Петровський коментує: "Я був учасником цього заходу з піснею «Сад ботанічний» (її можна прослухати на моєму ютуб-каналі). Скажу без перебільшення, що кожен з учасників фестивалю «Незламна Україна» вніс в його перебіг свою, притаманну тільки йому, ноту, перетворивши Фестиваль на подію, сповнену патріотизму та віри в Перемогу України.
Хочу висловити слова вдячності кожному з них за участь в фестивалі та власну творчість, продемонстровану в процесі його проведення. Висловлюю щиру подяку Валентині Бутенко, організатору цього заходу, голові ХГО «Право вибору» за організацію та проведення Фестивалю на високому рівні. Окрему подяку за технічне забезпечення гала-концерту і висвітлення подій, пов’язаних з Фестивалем, висловлюємо Ігорю Кушніру (Навчально-інформаційний комп’ютерний центр УТОС)."
Переглядів: 18 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: