Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 15:09
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Жовтень » 9 » Екскурсія для людей з інвалідністю Печерського в місті Києві району
20:54
Екскурсія для людей з інвалідністю Печерського в місті Києві району
01 жовтня 2018 року було проведено екскурсію для людей з інвалідністю, які проживають в Печерському районі міста Києва під назвою "ЦЕ ми, Господи! Трагедія Бабиного Яру", присвячена річниці початку масових акцій по знищенню киян на території Бабиного Яру. Організатор заходу - Відокремлений підрозділ "Печерська місцева (районна в місті Києві) органіазція Всеукраїнської громадської організації "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів".
Як відомо, під час німецької окупації Києва у 1941—1943 роках Бабин Яр став місцем масових розстрілів німецькими окупантами мирного населення і радянських військовополонених; євреїв та циган — за етнічною ознакою, а також партійних та радянських активістів, підпільників, членів Організації Українських Націоналістів (переважно членів ОУН-м), заручників, «саботажників», порушників комендантської години та інших. Лише за два дні 29 та 30 вересня 1941-го року там розстріляли майже 34 тисячі євреїв.
Екскурсія була дуже важкою в психологічному сенсі, однак і надзвичайно пізнавальною для її учасників, які змогли подивитися пам'ятники жертвам Бабиного Яру, а також почути про страшні події, які відбувалися на цьому місці протягом німецької окупації Києва. Також учасники екскурсії дізналися про те, як радянська влада намагалася знищити навіть саму пам'ять про Бабин Яр, і про те, як Бабин Яр помстився за це в 1961 році.
Хотілося б, щоб події, про які йшла мова під час екскурії, назавжди лишившись в пам'яті народу, ніколи не повторилися в майбутньому!
Переглядів: 310 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: