Вітаю Вас Гість!
Субота, 20.04.2024, 11:11
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Жовтень » 09
28 вересня 2018 року в приміщенні національного інформаційного агентства «Укрінформ» проходив круглий стіл на тему «ЗАХИСТ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ: УСВІДОМЛЕННЯ, ДОТРИМАННЯ І ВИКОНАННЯ НОРМ МІЖНАРОДНОГО ПРАВА ДЕРЖАВОЮ, ОБ’ЄДНАННЯМИ ГРОМАДЯН І ТА САМИМИ ЛЮДЬМИ З ІНВАЛІДНІСТЮ», модератором якого була ГО ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів».
Рішення, які були прийняті в режимі голосування, викладені в резолюції круглого столу, що подається нижче
"РЕЗОЛЮЦІЯ КРУГЛОГО СТОЛУ
«ЗАХИСТ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ: УСВІДОМЛЕННЯ, ДОТРИМАННЯ І ВИКОНАННЯ НОРМ МІЖНАРОДНОГО ПРАВА ДЕРЖАВОЮ, ОБ’ЄДНАННЯМИ ГРОМАДЯН І ТА САМИМИ ЛЮДЬМИ З ІНВАЛІДНІСТЮ»
(Національне інформаційне агентство «Укрінформ», 28 вересня 2018 року
модератор заходу ГО «ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів»)
1. Враховуючи надзвичайно великий суспільний резонанс, викликаний питанням щодо так званої «монетизації пільг» та занепокоєння соціально незахищених верств населення, ... Читати далі »
Переглядів: 352 | Додав: vuppi | Дата: 09.10.2018 | Коментарі (0)

01 жовтня 2018 року було проведено екскурсію для людей з інвалідністю, які проживають в Печерському районі міста Києва під назвою "ЦЕ ми, Господи! Трагедія Бабиного Яру", присвячена річниці початку масових акцій по знищенню киян на території Бабиного Яру. Організатор заходу - Відокремлений підрозділ "Печерська місцева (районна в місті Києві) органіазція Всеукраїнської громадської організації "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів".
Як відомо, під час німецької окупації Києва у 1941—1943 роках Бабин Яр став місцем масових розстрілів німецькими окупантами мирного населення і радянських військовополонених; євреїв та циган — за етнічною ознакою, а також партійних та радянських активістів, підпільників, членів Організації Українських Націоналістів (переважно членів ОУН-м), заручників, «саботажників», порушників комендантської години та інших. Лише за два дні 29 та 30 вересня 1941-го року там розстріляли майже 34 тисячі євреїв.
Екскурсія була дуже важкою в психологічн ... Читати далі »
Переглядів: 312 | Додав: vuppi | Дата: 09.10.2018 | Коментарі (0)