Вітаю Вас Гість!
Понеділок, 29.04.2024, 21:14
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2023 » Вересень » 24 » Фестиваль бардівської пісні в музеї Максима Рильського
17:22
Фестиваль бардівської пісні в музеї Максима Рильського
16.09 в Музеї Максима Рильського зустрілися два фестивалі – «Словоспів» з міста Рівне (організаторка Валентина Люліч) та «Sevama fest» з Києва (організаторка Оксана Яблонська). Підсумком цієї зустрічі став спільний концерт учасників обох фестивалів, як поетів та письменників, так і авторів-виконавців, серед яких був і я. Захід розпочався презентацією пісенно-поетичної збірки відомого українського актора та митця Дмитра Лінартовича, який нині боронить Україну від орків. Збірку презентував сам автор, тож всі присутні мали змогу почути кілька його віршів та пісень в авторському виконанні. З хвилюванням та вдячністю до пам’яті сценариста, музиканта та барда Іллі Чернілевського, всі присутні почули його вірші з вуст батька Іллі, пана Станіслава.
Хотілося б зауважити, що загалом зустріч була надзвичайно динамічною, кожному з авторів було відомо, який час він має для виступу, тож вони намагалися дотримуватися встановленого регламенту. Вірші змінювалися піснями, і дві з половиною години, протягом яких тривала зустріч, спливли зовсім непомітно. З пісень, що виконувалися, особливо запам’яталася пісня «Люди» Валентини Люліч. Втім, виступ кожного з митців, що приймали участь в творчій зустрічі був цікавий по-своєму і кожен присутній почув саме ті слова, що торкнулися його серця.
До мого виступу ввійшли дві ліричні пісні. Першою була пісня «Невідправлений лист зі шпиталю» (посилання на неї міститься в першому коментарі до цього допису), другою я виконав пісню «Лірика війни».
Особливо приємно мені, як учаснику фестивалю «Словоспів», було отримати символічне «серце фестивалю» - шматочок бурштину, яким славна Рівненщина.
Щиро вдячний всім організаторам та учасникам цього заходу і щасливий, що я також зміг долучитися до нього.
Голова ГО ВГО ВППІ, Володимир Петровський
Переглядів: 28 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: