Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 01:41
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Грудень » 3 » Форум по безбар'єрності 03 грудня 2021 року відбувся
19:45
Форум по безбар'єрності 03 грудня 2021 року відбувся
03 грудня 2021 року в приміщенні Національного інформаційного агентства «Укрінформ» Громадська рада при Київській міській державній адміністрації спільно з Громадською організацією «Київський міський парламент працездатних осіб з інвалідністю» провела Форум, приурочений до Міжнародного дня осіб з інвалідністю на тему: «Безбар’єрний простір як невід’ємна складова цивілізованої держави: змістовне наповнення Національної стратегії безбар’єрності України».
Під час заходу були розглянуті наступні питання:
1. Соціальна політика в контексті доступності (вулична доступність, доступнісь об’єктів та інфраструктури)
2. Реабілітаційна доступність до медичної сфери
3. Інформаційне забезпечення: освіта та працевлаштування
4. Рівність та правовий захист.
В заході взяли участь представники Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради з прав людей з інвалідністю, профільних структурних одиниць КМДА, зокрема – Департаменту суспільних комунікацій, Управління туризму та промоцій, Департаменту соціальної політики Київської міської адміністрації та структурних одиниць районних державних адміністрацій, представники Громадської ради при КМДА та профільних комітетів районних громадських рад, а також керівники об’єднань громадян з інвалідністю та ветеранів-учасників АТО-ООС.
Під час проведення Форуму його учасники жваво обговорювали нагальні проблеми, з якими стикаються в повсякденному житті кияни з вадами здоров’я, а також різноманітні складові створення безбар’єрного простору для людей з інвалідністю всіх, без виключення, нозологій.
За підсумками питань, обговорених на Форумі буде підготовлено резолюцію, яку ГО «Київський міський парламент працездатних осіб з інвалідністю» доведе до відома всіх гілок влади, як київської, так і загальнодержавної. Просимо вносити пропозиції до резолюції протягом тижня.
Хочу подякувати всім учасникам Форуму за участь та принагідно повідомляю, що він започатковує постійно діючий цикл різнопланових тематичних заходів, присвячених створенню безбар'єрного простору.
Переглядів: 179 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: