Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 30.04.2024, 00:23
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2023 » Вересень » 24 » ГО ВГО ВППІ в гостях у Броварського ліцея № 6
17:10
ГО ВГО ВППІ в гостях у Броварського ліцея № 6
13 вересня 2023 року темою дня ХХ1У "Тижня освіти дорослих України» (11-18 вересня 2023 року) було питання «Втілення Національної стратегії створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року (2021) в закладах освіти для дітей з особливими потребами».
Учасників Тижня освіти дорослих, в тому числі і мене, як голову ГО ВГО "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів", гостинно приймав Броварський ліцей № 6 Броварської міської ради Броварського району Київської області.
Темою мого виступу була надзвичайна важливість та актуальність питань реабілітації, як дітей так і дорослих, особливо зважаючи на війну, яку вже десятий рік на території України веде рашистська імперія, а також здійснення психологічної реабілітації всіх, хто постраждав внаслідок рашистської агресії. Останнє питання є чи не найважливішим на сьогодні в сфері реабілітації, оскільки від того, як воно втілюватиметься в життя, без перебільшення, залежить психологічне здоров’я нації. Я вже неодноразово наголошував на цьому і продовжуватиму це робити й надалі. Окрім того, темою мого виступу було створення в Україні реального, а не «паперового» безбар’єрного середовища.
Учасники заходу мали змогу відвідати кабінет психологічного розвантаження, який працює в Броварському ліцеї № 6 та побувати в бомбосховищі, яке доступне для дітей з захворюванням ОРА.
Дякую керівництву та співробітникам Броварського ліцею № 6 за гостинність та чудово організований захід, а всім учасникам цього заходу - за готовність спільно вирішувати проблеми дітей з особливими потребами.
Переглядів: 25 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: