Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 09:00
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2023 » Березень » 20 » Голова ГО ВГО ВППІ - в фіналі міжнародного конкурсу
20:02
Голова ГО ВГО ВППІ - в фіналі міжнародного конкурсу
Друзі, з 15-го по 25 березня в Німеччині відбувається відбіркове голосування за виконавців від України, авторів музики або слів і виконавців власної пісні авторської пісні, поданих на міжнародний конкурс «International Low-Vision Song Contest» (своєрідний аналог Євробачення для людей з порушеннями зору). В Німеччині, тому що керівник єдиної громадської організації людей з інвалідністю, ХЦРМІ «Право вибору», яка взяла на себе відповідальність організувати конкурсний відбір виконавців авторської пісні серед українських співаків з порушеннями зору, знаходиться в Німеччині. А німецькі партнери допомагають в його реалізації.
Я представляю на цей конкурс свою пісню «Шлях до Голгофи» (інша назва – «Синку, що сниться тобі») у власному виконанні, де я є автором і слів і музики, у супроводі відеокліпу. Як на мою думку, знаковим є те, що ця пісня була написана та вперше виконана в Німеччині, буквально в перші дні війни (2-4 березня 2022 року), коли ми ще не знали про Бучу, Ірпінь, Маріуполь, Бахмут та сподівалися, що війна буде коротким страшним сном, від якого можна прокинутися. Прослухати та побачити цю пісню в моєму виконанні можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdP9FQ01IF-Y6HkWsm5ty5YjQpgYWrm8yceIdT-FXkH3QZXnA/viewform.
Шановні друзі та колеги! В разі, якщо пісня та відеокліп будуть вам до вподоби і ви вважатимете, що її варто підтримати, проголосуйте за неї, будь-ласка (мій номер 9). В будь-якому разі, сподіваюся на те, що і пісня, і відеокліп не залишать вас байдужими, адже вона про нас, нинішніх, і про страшні випробування, які переживає нині наша країна та всі українці.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdP9FQ01IF-Y6HkWsm5ty5YjQpgYWrm8yceIdT-FXkH3QZXnA/viewform.
Побачити відеоролік, доступ до якого був частково обмежений ютубом, можна за наступним посиланням: https://youtu.be/gqXoYtbJVAE
Переглядів: 78 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: