Вітаю Вас Гість!
Четвер, 02.05.2024, 02:44
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2023 » Грудень » 26 » Концерт "Лірика війни", 02.12.23
22:29
Концерт "Лірика війни", 02.12.23
02 грудня 2023 року в Публічній бібліотеці імені Лесі Українки відбувся концерт "Лірика війни", присвячений захисникам України. Організатори заходу дуже6 задоволені повітряна тривога та вкрай несприятливі погодні умови не стали на заваді справжнім глядачам.
Від всього серця дякуємо Публічній бібліотеці імені Лесі Українки і особисто її директорці, пані Ользі Романюк, за можливість виступити в залі з такою чудовою акустикою. Хочемо подякувати Ганні Стояновій, співорганізаторці та хормейстеру концерту, молодому, але амбітному хору мам "Luscinia" Київської дитячої музичної школи N29, Маргариті Чумак за чудове виконання пісні «Мальви», поету Євгенію Познанському, чия поетична майстерність зростає від виступу до виступу, а також пані Надії Дягілевій, яка познайомила зацікавлених глядачів з порівняно новим, однак невідомим широкому загалу мистецтвом евритмії. І окрема подяка – чудовому концертмейстеру нашого заходу, пану Максиму Гришину.
Але найбільша подяка всіх, хто був присутній на концерті, по праву належить Збройним силам України, українським воїнам, мужність та самовідданість яких дає нам можливість жити відносно мирним життям, в тому числі - проводити різноманітні заходи.
Перша пісня, виконана на концерті Володимиром Петровським, головою ГО ВГО ВППІ, була прем’єрною. Вона має назву «Жовто-синя весна» і, сподіваємося, висловлює надії та бачення майбутнього всіма українцями. Адже за найхолоднішою зимою завжди проходить весна.
Пропонуємо всім, хто читає цей допис, на кілька хвилин стати глядачами та учасниками концерту "Лірика війни" та послухати прем’єрну пісню Володимира Борисовича Петровського «Жовто-синя весна» у власному виконанні автора: https://www.youtube.com/watch?v=O1lpiXb3er0
Переглядів: 14 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: