Вітаю Вас Гість!
Понеділок, 29.04.2024, 22:36
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2023 » Вересень » 24 » Лекція "Гетьман Української Держави Павло Скоропадський"
17:25
Лекція "Гетьман Української Держави Павло Скоропадський"
18 вересня 2023 року, за інформаційної підтримки видавництва «Саміт-книга» (директор Іван Степурін) в книгарні «Сяйво книги» Київський міський благодійний фонд «Інтеграція», спільно з ГО ВГО "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів", організував історико-культурний захід «Гетьман Української Держави Павло Скоропадський» з циклу «Обличчя української історії на мапі Києва». Лекцію, а точніше – сповнену драматизму розповідь про події 1918 року, які напрочуд перегукуються з сучасністю, на одному диханні (і це не перебільшення) прочитав доктор історичних наук Павло Гай-Нижник. Можна лише дивуватися тому, наскільки події сторічної давнини співзвучні з тими, що відбуваються, так би мовити, тут і зараз, просто на наших очах. Історія намагається навчити нас, але ті, хто не засвоює її уроків, нажаль, змушені переживати буремні роки знов і знов.
Напевне, саме тому лекція викликала велику кількість запитань від аудиторії, і навіть через 2,5 години зацікавлені слухачі не хотіли відпускати доповідача.
В рамках лекції шановного автора відбулася презентація першої книги відомого українського дослідника, доктора історичних наук ПАВЛА ГАЙ-НИЖНИКА з трилогії «Український націонал-консерватизм: Гетьманський Рух», виданої видавництвом «Саміт-книга».
Висловлюємо щиру подяку доктору історичних наук Павлу Гай-Нижнику за неймовірну розповідь, видавництву «Саміт-книга» за інформаційну підтримку, Департаменту суспільних комунікацій Київської міської державної адміністрації – за підтримку заходу.
Цією лекцією ми завершуємо цикл «Обличчя української історії на мапі Києва» і переходимо до наступного циклу «Історії унікальних технологій». Тож стежте за нашими оголошеннями.
Переглядів: 31 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: