Вітаю Вас Гість!
Понеділок, 29.04.2024, 22:59
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2023 » Вересень » 24 » Ліки для незахищених киян. 22.09.23
17:33
Ліки для незахищених киян. 22.09.23
22 вересня 2023 року ГО «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів», разом з Київським міським благодійним фондом «Інтеграція» (керівник Володимир Петровський), спільно з Гуманітарним штабом Громадської ради при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації (керівник Олександр Лисенко) та завдяки підтримці Благодійної організації «Благодійний фонд «З руки в руку» (керівник Іван Павлишин), провели благодійну акцію по передачі життєво необхідних ліків особам з інвалідністю, пенсіонерам та представникам інших пільгових категорій населення нашого міста.
Тож, сподіваючись, що всі, хто отримав набори ліків, матимуть міцне здоров’я, ми водночас впевнені, що в разі виникнення такої потреби вони матимуть в своїй домашній аптечці запас життєво необхідних лікарських засобів. А це нині надзвичайно актуально, особливо зважаючи на інфляцію, знецінення пенсій та неможливість з цієї причини придбати найнеобхідніше.
Щиро вдячні всім, хто долучився до цієї суспільно важливої акції та завдяки кому люди, які належать до найбільш незахищених категорій киян, змогли отримати набори ліків, що допоможуть їм в наш нелегкий час відчувати себе впевненіше.
Тримаймося, бо поки ми разом, нас не переможе ніхто.
Переглядів: 29 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: