Вітаю Вас Гість!
Неділя, 05.05.2024, 20:30
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2023 » Грудень » 26 » Любов Лавріненко та Центр вільного спілкування "Діалог" Товариства "Знання" України
23:20
Любов Лавріненко та Центр вільного спілкування "Діалог" Товариства "Знання" України
Публікуємо відгук Любові Лавріненко (Центр вільного спілкування "Діалог" Товариства "Знання" України) на творчу зустріч "Райські яблучка", що відбулася 22 грудня 2023 року.
"Разом. Райські яблучка.. Розмова про ЛЮДЯНІСТЬ, ДОБРО і СВІТЛО. Відгомоніли, поспілкувалися.. Хто не зміг прийти - з часом подивитися відеоверсію засідання нашого ДІАЛОГУ. А поки світлини.. Вони теж передадуть ту атмосферу, що завжди панує в наших Клубах. Атмосфера - це ДУШИ ЛЮДЕЙ, що пришли побути РАЗОМ. Почутися. ПОЧУТИ одне одного. Енергія Душі, не раз звучали ці слова під час зустрічі. . Саме в ДЕНЬ СОНЦЕСТОЯННЯ і в ДЕНЬ ЕНЕРГЕтика..
Перед РІЗДВОМ.. Розпочав засідання Вадим Колосок А далі Володимир Петровський... Тихим голосом переміг тривогу, що була за вікном. І посіяв Світло МОЛИТВОЮ до Всевишнього -. одна з пісень, що виконав Володимир Борисович..
Нагадаємо. Володимир Петровський – Голова Громадської організації «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» та Громадський уповноважений з прав людей з інвалідністю."
Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 26 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: