Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 19.04.2024, 14:31
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Серпень » 17 » Недоступна доступність
13:58
Недоступна доступність
В випуску № 30 (17-23 серпня 2019 року) інформаційно-аналітичного тижневика "Дзеркало тижня" було опубліковано статтю голови ГО ВГО "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів", Володимира Борисовича Петровського, під назвою "Недоступна доступність". Публікуємо уривок з цієї статті:
"3 липня 2019 року відбулося чергове засідання Київського міського комітету доступности (далі — Комітет), яке виявилося дуже показовим за результатами і промовистим для тих, хто вміє чути й аналізувати, оскільки висвітлило низку проблем, без розв'язання яких подальший поступ, на мою думку, неможливий.

І це при тому, що з квітня 2019 року, коли Комітет очолила нова заступниця мера Києва Марина Хонда, його засідання відбуваються щомісяця, якщо не частіше (для порівняння: до цього протягом року не відбулося жодного). Марина Петрівна справді намагається зрушити з місця важезну брилу проблем, яка за довгі роки встигла врости в землю і навіть покритися мохом. Проте, на жаль, самого бажання замало, а отримати достатній досвід розв'язання проблем людей з інвалідністю навіть за кілька років неможливо. Саме із цим ми й зіткнулися на останньому засіданні, оскільки й досі немає важелів впливу, які примусили б посадовців виконувати навіть свої безпосередні службові обов'язки. Тож або подальші засідання будуть звичайною формальністю і марнуванням часу, або маємо створити дієві механізми, які забезпечать реальні можливості для розв'язання проблем людей з інвалідністю, запровадять контроль виконання і відповідальність за невиконання поставлених завдань. ..
Далі можна прочитати за наступним посиланням: https://dt.ua/SOCIUM/nedostupna-dostupnist-320847_.html
Переглядів: 231 | Додав: vuppi | Теги: стаття, Дзеркало тижня, В.Б. Петровський, недоступна доступність | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: