Вітаю Вас Гість!
Понеділок, 06.05.2024, 08:34
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2023 » Вересень » 24 » Нова пісня Володимира Петровського "Час збирати каміння"
14:54
Нова пісня Володимира Петровського "Час збирати каміння"
19 червня 2023 року в Київській обласній бібліотеці для дітей відбувся Творчій вечір «Українська патріотична пісня як джерело відродження національної самосвідомості» (див. публікацію від 20 червня 2023 року), приурочений до Дня Конституції України. В першу чергу захід був даниною вдячності захисникам України, які боронять нашу країну від навали рашистських загарбників. Цей героїчний захист української держави дає нам можливість сьогодні здійснювати волонтерську та патріотично- просвітницьку діяльність для виховання, підтримки і реабілітації суспільства в час, коли воно найбільше цього потребує. В названій вище публікації докладно висвітлювався перебіг заходу, тому я не буду на цьому зупинятися.
Лише, не втомлюючись дякувати захисникам і захисницям України за їх щоденний подвиг, хочу представити на їх і ваш розсуд свою пісню «Час збирати каміння», прем’єрою якої було розпочато нашу творчу зустріч
Можливо, ця пісня комусь видасться трохи жорсткуватою, але вона, нажаль, відображає той стан речей, який є на сьогодні. Саме результатом існуючого стану речей є поки що неможливість завершити перемогою війну, розпочату російською імперією проти України та фактично притягти до відповідальності агресора, ім’я та діяльність якого були відомі й неодноразово продемонстровані світу. Ми бачили цю діяльність в Азербайджані, в Ічкерії, в Грузії, в Сирії. І вже майже 10 років як цей агресор веде на території України війну, що набула особливої жорстокості, починаючи з 24 лютого 2022 року.
Отже, до уваги майбутніх підсудних Гаагського суду пісня «Час збирати каміння».
https://youtu.be/ecYs4RLl5Sk
Переглядів: 21 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: