Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 22:48
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2023 » Березень » 20 » Новорічне привітання голови ГО ВГО ВППІ
17:33
Новорічне привітання голови ГО ВГО ВППІ
Новорічне поздоровлення
Як багато за кількістю та за неординарністю побажань українці в цьому році висловлять таких, яких вони жодного разу не висловлювали. Головне, звичайно, перемоги України в 2023 році над рашистським агресором. Мільйони громадян світу, і не лише українці (такого ще ніколи не знав світ) в новорічну ніч побажають навіть не смерті, а скону російському диктатору-людожеру …уйлу. Звичайно, краху раз і назавжди російської імперії. Волі для поневолених народів російської імперії. Одужання від важкої недуги московитського народу. Прозріння Європейського союзу і НАТО. Переформатування ООН. І, безумовно, повномасштабного відродження України!
А вже потім – щорічні стандартні побажання: про здоров’я, про щастя. А якщо випадково окремі прихильники миру на умовах агресора, оплачені чи на засадах волонтерства, черговий раз заспівали пісню про «тонку і вразливу душу російського народу», так вона і сьогодні, як і десять разів до цього, з замилуванням вітала Україну з прийдешнім Новим роком. Без тіні сумніву відправивши на той світ і дітей, і дорослих чоловіків та жінок, і житлові будинки разом з критичною інфраструктурою.
Тож поздоровляючи всіх нас з Новим 2023 роком і бажаючи нам всього того, що я написав вище, я хочу подарувати вам власну пісню про наше життя, наші відчуття, події і бажання, які ми пережили в 2022 році. Вона і сумна, й, водночас, обнадійлива і відображає сувору реальність.
Але головне – підсумки, які обов’язково збудуться. Бо цю надію для країни і народу віками несли кобзарі, завдяки яким ми знаємо через пісні і думи свою історію й надалі будуть нести слово і пісню до українського народу та до світової спільноти.
https://www.youtube.com/watch?v=FARajpK44hw
Переглядів: 40 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: