Вітаю Вас Гість!
Неділя, 05.05.2024, 16:19
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2023 » Грудень » 26 » Передноворічне засідання Творчої вітальні ОППіР
23:06
Передноворічне засідання Творчої вітальні ОППіР
19 грудня 2023 року відбулась передноворічне засідання Літературної вітальні ОППіР при Національній спілці письменників України під керівництвом Тетяни Борисівни Кудинової.
Далі - пряма мова від учасника вітальні, голови ГО ВГО ВППІ, Володимира Петровського: "Кількагодинна зустріч учасників Творчої вітальні промайнула миттєво, бо, як і завжди, практично на одному подиху ними були продемонстровані цікаві, самобутні прозові, поетичні та літературно-музичні твори.
Присутні з великим задоволенням привітали очільницю вітальні, пані Тетяну Кудинову з високою нагородою. Днями вона ввійшла до числа лауреатів Національної премії "Скарб нації" у номінації «Жінка-науковець», як видатна особистість, яка сприяє формуванню позитивного іміджу та світового авторитету рідної країни.
Я також мав честь виступити на цьому засіданні вітальні. Цього разу я представив колегам не лише власні пісні «Розмова з донькою» та «Марш саперів» (для бажаючих почути – посилання на них міститься в першому коментарі та другому коментарях до цього допису), але й пісню глибоко шанованого мною Ігоря Жука «Сон Йосипа», яку дуже люблю і виконую на власних концертах з присвятою матерям загиблих українських воїнів.
Отже, дякую всім колегам і, вітаючи їх з прийдешніми святами, бажаю зустрічей вже в новому році на засіданнях Творчої вітальні ОППІР. Також хочу подякувати колегам по вітальні за світлини її передноворічного засідання, що ілюструють цей допис.
Бажаючим більш докладно познайомитися з моєю творчістю, пропоную підписатися на мій ютуб-канал. Буду радий спілкуванню з вами".
Переглядів: 29 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: