Вітаю Вас Гість!
Середа, 08.05.2024, 16:48
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2023 » Вересень » 24 » Пісенне привітання В. Петровського до Дня Незалежності України
15:39
Пісенне привітання В. Петровського до Дня Незалежності України
Дороге українство! Сьогодні ми з вами святкуємо 32-й День Незалежності нашої коханої держави, з яких друга річниця відзначається в умовах повномасштабної агресії рашистських загарбників і дев’ята – в умовах гібридної війни російської імперії проти України. Поздоровляючи вас з найбільшим державним святом, безумовно, в першу чергу я хочу побажати всім нам Перемоги, яка обов’язково буде, хоч шлях до неї досить нелегкий.
Найбільші слова подяки і пошани я хочу сьогодні висловити нашим захисникам, хлопцям і дівчатам, чоловікам і жінкам, які власною мужністю й силою духу та власними тілами закрили шлях дикому, брутальному агресору для реалізації його загарбницьких, імперських інстинктів. І скільки б я не сказав таких слів, їх, все ж-таки, буде замало.
Звичайно, в українських громадян було, є і залишається багато питань не тільки до попередніх очільників та попередньої влади України, а й до її нинішніх очільників, причому питання до останніх, нажаль, збільшуються в геометричній прогресії. Але це – окрема тема, детальне обговорення якої слід відкласти до остаточної Перемоги нашої держави. Але сьогодні всіх нас в першу чергу турбує не лише максимально швидка Перемога, з визволенням всіх її територій та відновленням кордонів України, визнаних на міжнародному рівні та офіційно визнаних в тому числі і російською федерацією, а й збереження життя й здоров’я кожного захисника української держави та українського народу.
Проте, на превеликий жаль, це залежить не тільки від України в цілому та від кожного з нас, а й від наших друзів і партнерів, які спочатку роззброїли Україну перед найбільшим на планеті агресором (який нажаль, є нашим безпосереднім сусідом), потім не змогли чи не захотіли зупинити його імперські апетити, в дотримання ними ж наданих гарантій. А зараз не можуть чи не хочуть (та яка для потерпаючої від наслідків агресії України й українців, зрештою, різниця, адже показником є результат) надати життєво необхідну для успішного наступу й розгрому рашистських загарбників зброю: літаки, ракети, зенітні комплекси ППО, танки, снаряди тощо, в той час, коли українські воїни захищають не лише безпосередньо власну державу, і не лише європейський континент, а й в цілому існуючий світовий демократичний устрій.
А означена зброя, окрім свого безпосереднього призначення, дозволила б зберегти сотні тисяч життів наших воїнів, цвіту української нації. Не кажучи вже про цивільних громадян.
Тож пісня, яку я хочу представити вам, як подарунок до Дня Незалежності України, можливо, сподобається не всім. Час такий: війна в Україні. Хтось хотів би м’якенького, солоденького, щоб по голівці гладили лагідно… І кути гострі замовчували, а то мало що, як би чого не вийшло. Хтось образиться раптом, себе від хвилювання впізнає. Воно ж від хвилювання чого тільки в голову не пролізе.
А для моєї Батьківщини кожна її дитина, незалежно від віку й статі, є єдиною й неповторною. І втрата життя кожної з них – це не статистика, а трагедія, і для країни безпосередньо, і для рідних та близьких зокрема.
Тож, шановні вітчизняні й закордонні друзі та партнери, не спіть на службі, щоб, не дай Бог, вам не снилися страшні, а головне – пророчі сни про вчорашній або завтрашній день!
Послухати пісню можна за цим посиланням: https://youtu.be/SWcSd4T3HY0
Переглядів: 21 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: