Вітаю Вас Гість!
Неділя, 28.04.2024, 11:11
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2023 » Вересень » 24 » Пісня В. Петровського "Пророцтво мольфара"
14:59
Пісня В. Петровського "Пророцтво мольфара"
В своїй попередній публікації я розповідав про фестиваль «Незламна Україна», який проходив з 29 червня по 04 липня 2023 року в Сонячному Березі (Болгарія). Фестиваль, організований Харівською громадьскою організацією людей з інвалідністю «Право вибору» (керівник – Валентина Бутенко), мав на меті показати стійкість і незламність українського суспільства, в тому числі – людей з інвалідністю, які не лише своєю творчістю здійснюють реабілітацію як фізично хворих, так і фізично здорових людей, але й збирають кошти на потреби захисників України, котрі отримали травми і інвалідність через агресію фашистської росії в Україну.
Про обставини, внаслідок яких почалася ця війна та продовжується досі, я вже писав в своїх попередніх статтях. І ще не раз буду повертатися до цієї теми. Думаю, що саміт НАТО в Вільнюсі, який розпочнеться 12 липня, буде черговою нагодою задуматися над відповідями на цілу низку питань. Але звичайно головним винуватцем чергового етапу геноциду в Україні є фашистська-рашистська імперія і її новітній фюрер.
Зараз я хочу показати вам повну версію пісні, написану мною по дорозі до Болгарії, щоправда, ще до україно-румунського кордону, яку я запропонував учасникам імпровізованого вечора знайомств, що проходив в рамках фестивалю. Пісня називається «Пророцтво мольфара» і стосується безпосередньо і фюрера рашистів і імперії, яку він поки що очолює.
Якщо вас зацікавила ця пісня, ви можете прослухати інші на моєму ютуб-каналі.
https://youtu.be/1uswnn2D9gQ
Голова ГО ВГО ВППІ Володимир Петровський
Переглядів: 20 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: