Вітаю Вас Гість!
Четвер, 02.05.2024, 13:59
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2023 » Грудень » 26 » презентація збірки «Голос бойового серця», 23.11.23
21:53
презентація збірки «Голос бойового серця», 23.11.23
23 листопада 2023 року в одній з провідних київських книгарень «Сяйво книги» відбулася презентація унікальної збірки «Голос бойового серця», виданої в співпраці з Департаментом суспільних комунікацій КМДА. Згідно умов проєкту, за підсумками якого, власне, і народилася ця книга, на розсуд журі були подані віршовані твори 43 киян, які нині захищають Україну, а отже – і нас з вами, в лавах ЗСУ. Журі відібрало 25 авторів, вірші яких і ввійшли до названої книги «Голос бойового серця». 26-м автором став Богдан Назаренко, член Громадської ради при КМДА, ініціатор та ідейний натхненник цього проєкту.
І от, вже вдруге за останній тиждень, представники громадськості нашого міста зібралися в книгарні «Сяйво книги», аби побачити та почути виступи авторів, чиї твори ввійшли до збірки, та висловити їм (тобто авторам) свою вдячність та пошану. На презентації був присутній Голова ГО ВГО ВППІ, Володимир Петровський, який, за його словами, "мав честь виконати перед поважним товариством дві свої пісні: "Фронтовий романс", музика якого написана мною на вірш вже згаданого Богдана Назаренка "Напиши мені" і «Пророцтво мольфара», автором слів та музики якої є я". Посилання на обидві пісні розміщені в коментарях до цього допису, тож, якщо вони вас зацікавлять, то зможете їх почути.
Дякуємо організаторам презентації за запрошення і, користуючись нагодою, хочемо від всього серця подякувати Збройним силам України, які захищають нас в надскладних умовах, надаючи можливість жити відносно мирним життям і, в тому числі, проводити заходи, подібні описаному вище!
Слава Україні! Слава нашим ЗСУ!
Переглядів: 12 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: