Вітаю Вас Гість!
Середа, 24.04.2024, 05:57
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2022 » Грудень » 16 » Продовольчі набори для незахищених киян
19:07
Продовольчі набори для незахищених киян
Вчора, 15 грудня 2022 року, напередодні дня Святого Миколая, Київський міський Благодійний фонд «інтеграція» (керівник Володимир Петровський) спільно з Гуманітарним штабом Громадської ради при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації та ГО "Центр сприяння і розвитку громадських рад в Україні" - Олександр Лисенко, завдяки підтримки Благодійної організації «Благодійний фонд «З руки в руку» (керівник Іван Павлишин), надав гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів особам з інвалідністю, чорнобильцям, пенсіонерам і членам багатодітних родин, що мешкають в Дарницькому районі міста Києва.
Людям з інвалідністю, які не мають можливості самостійно прийти і отримати продуктові набори, ці набори будуть доставлені додому особисто помічниками Святого Миколая.
Хотілося б, щоб і влада міста Києва не забувала про людей з інвалідністю, та інших представників незахищених верств населення нашого міста. Бо цього року, з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю вона вперше на моїй пам’яті вона забулася про цю категорію населення. Тож було б непогано, аби про них згадали хоча б в зв’язку з різдвяними і новорічними святами, бо інфляція в країні шалена і незахищеним верства населення, в тому числі в місті Києві, в багатьох випадках коштів не вистачає навіть на харчування
На жаль, саме про осіб з інвалідністю і про інші незахищені верстви населення нашого міста, які потребують найбільшої уваги, київська влада за результатами остаточного розподілу коштів цьогорічного міського бюджету якраз і забулася, певно, за важливими державними справами.
Тож хотілося б, щоб жоден з чиновників і представників органів влади ніколи не потрапив до названої вище категорії містян, тим більше, що й самі люди з інвалідністю та пенсіонери бажають всім щастя, добробуту і процвітання.
Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 253 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: