Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 19.04.2024, 18:36
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2022 » Грудень » 16
Вчора, 15 грудня 2022 року, напередодні дня Святого Миколая, Київський міський Благодійний фонд «інтеграція» (керівник Володимир Петровський) спільно з Гуманітарним штабом Громадської ради при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації та ГО "Центр сприяння і розвитку громадських рад в Україні" - Олександр Лисенко, завдяки підтримки Благодійної організації «Благодійний фонд «З руки в руку» (керівник Іван Павлишин), надав гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів особам з інвалідністю, чорнобильцям, пенсіонерам і членам багатодітних родин, що мешкають в Дарницькому районі міста Києва.
Людям з інвалідністю, які не мають можливості самостійно прийти і отримати продуктові набори, ці набори будуть доставлені додому особисто помічниками Святого Миколая.
Хотілося б, щоб і влада міста Києва не забувала про людей з інвалідністю, та інших представників незахищених верств населення нашого міста. Бо цього року, з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю во ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 251 | Додав: vuppi | Дата: 16.12.2022 | Коментарі (0)

12 грудня 2022 року в Київській обласній бібліотеці для дітей відбулася презентація "Григорій Сковорода. Премудрість простоти" з нагоди 300-річчя з Дня народження славетного українського просвітмтеля, підготовлена сімейно-науковим тандемом "Володимир та Світлана Петровські". Захід проходив в рамках проєкту "Літературний Лівий берег", започаткованого видавництвом "САМІТ-КНИГА" (директор Іван Степурін), за підтримки депутата Київської обласної ради Галини Єрко.
В основу фотопрезентації було покладено власні світлини, зроблені Світланою Петровською в трьох музеях Григорія Савича Сковороди: в Чорнухах (рідному селі філософа), в Переяславському музеї-колегіумі, де він викладав поетику, а також в Національному музеї Г.С. Сковороди, експозиція якого, нажаль, практично втрачена під час російського обстрілу, а також в музеї Переяславського університету Григорія Сковороди.
Значна частина цих світлин увійшла до книги "Григорій Сковорода. Премудрість простоти", сигнальний екземпляр я ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 68 | Додав: vuppi | Дата: 16.12.2022 | Коментарі (0)