Вітаю Вас Гість!
Четвер, 18.04.2024, 20:42
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Червень » 24 » Резолюція круглого столу від 18 травня 2021 року
09:02
Резолюція круглого столу від 18 травня 2021 року
18 травня 2021 року з 16.00 до 18.00 у приміщенні Київської міської державної адміністрації (кім. 514) відбувся круглий стіл «Інституалізація і державна підтримка створення установ з соціальної адаптації осіб, що звільняються з місць позбавлення волі, як вагома складова безпеки суспільства», організований Комітетом з питань соціальної політики Громадської ради при КМДА, який очолює голова ГО ВГО "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів" Володимир Борисович Петровський, спільно з ГО Союз «Золотий вік України»
Усвідомлюючи суспільну важливість інтеграції в громадянське суспільство осіб, які перебували в місцях позбавлення волі, після їх звільнення з місць ув’язнення, і опрацювавши пропозиції учасників круглого столу, надані в установлений термін, пропонуємо вашій увазі остаточний варіант резолюції круглого столу від 18 травня 2021 року
РЕЗОЛЮЦІЯ
Круглого столу «Інституалізація і державна підтримка створення установ з соціальної адаптації осіб, що звільняються з місць позбавлення волі, як вагома складова безпеки суспільства» (18 травня 2021 року, м. Київ)
1. Створити ініціативну групу на чолі з керівником ГО «Союз Золотий вік України» Яною Барановою для:
1.1. створення концепції Центра ресоціалізації громадян, звільнених з місць позбавлення волі;
1.2. консолідації та координації зусиль по наданню допомоги звільненим з місць ув’язнення громадянам;
1.3. проведення інформаційної кампанії в територіальних громадах по роз’ясненню важливості та суспільної необхідності психологічної, соціальної, професіональної адаптації колишніх ув’язнених в територіальні громади та суспільство в цілому.
1.4. надання психологічної, правової, матеріальної допомоги, допомоги в набутті професійних та соціальних навичок, отриманні професії та працевлаштуванні осіб, які звільнились з місць позбавлення волі, відповідно до статутних завдань та в межах компетенції
2. Доручити ініціативній групі підготувати проект листів-звернень для подальшого їх направлення депутатам Київської міської ради та Київської обласної ради з ініціативою щодо створення в м. Києві та Київській області центрів комплексної ресоціалізації звільнених з місць ув’язнення громадян.
Переглядів: 116 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: