Вітаю Вас Гість!
Субота, 20.04.2024, 10:45
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Червень » 24
24 червня 2021 року з 11:00 до 12:00 ГО «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» під егідою Комітету з питань соціальної політики Громадської ради при Київській міській державній адміністрації провела прес-конференцію, присвячену обговоренню проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пільг з оплати проїзду та деяких інших пільг», р. № 5651. Тема прес-конференції «Монетизація пільг з оплати проїзду – порушення права громадян України на вільне пересування».
Під час заходу були розглянуті наступні питання:
1. Законопроект № 5651: передісторія створення
2. Юридичні та правові аспекти монетизації пільг в Україні
3. Монетизація пільг з оплати проїзду в контексті порушення основних прав і свобод громадян України, в тому числі – з обмеженими фізичними можливостями
Прес-конференція проходила в приміщенні Національного інформаційного агентства «Укрінформ» (м. Київ, вул. Богд ... Читати далі »
Переглядів: 121 | Додав: vuppi | Дата: 24.06.2021 | Коментарі (0)

ПРЕС-РЕЛІЗ

24 червня 2021 року під егідою Комітету з питань соціальної політики Громадської ради при Київській міській державній адміністрації ГО «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» проводить прес-конференцію, присвячену обговоренню проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пільг з оплати проїзду та деяких інших пільг», р. № 5651. Тема прес-конференції «Монетизація пільг з оплати проїзду – порушення права громадян України на вільне пересування».
Під час заходу будуть розглянуті наступні питання:
1. Законопроект № 5651: передісторія створення
2. Юридичні та правові аспекти монетизації пільг в Україні
3. Монетизація пільг з оплати проїзду в контексті порушення основних прав і свобод громадян України, в тому числі – з обмеженими фізичними можливостями
Прес-конференція відбудеться в приміщенні Національного інформаційного агентства «Укрінформ» (м. Ки ... Читати далі »
Переглядів: 110 | Додав: vuppi | Дата: 24.06.2021 | Коментарі (0)

18 травня 2021 року з 16.00 до 18.00 у приміщенні Київської міської державної адміністрації (кім. 514) відбувся круглий стіл «Інституалізація і державна підтримка створення установ з соціальної адаптації осіб, що звільняються з місць позбавлення волі, як вагома складова безпеки суспільства», організований Комітетом з питань соціальної політики Громадської ради при КМДА, який очолює голова ГО ВГО "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів" Володимир Борисович Петровський, спільно з ГО Союз «Золотий вік України»
Усвідомлюючи суспільну важливість інтеграції в громадянське суспільство осіб, які перебували в місцях позбавлення волі, після їх звільнення з місць ув’язнення, і опрацювавши пропозиції учасників круглого столу, надані в установлений термін, пропонуємо вашій увазі остаточний варіант резолюції круглого столу від 18 травня 2021 року
РЕЗОЛЮЦІЯ
Круглого столу «Інституалізація і державна підтримка створення установ з соціальної адаптації осіб, що звільняються ... Читати далі »
Переглядів: 117 | Додав: vuppi | Дата: 24.06.2021 | Коментарі (0)