Вітаю Вас Гість!
Понеділок, 06.05.2024, 02:56
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2023 » Вересень » 24 » Творча зустріч 19.06.2023
14:44
Творча зустріч 19.06.2023
19 червня 2023 року в Київської обласної бібліотеки для дітей (вул. Русанівська набережна, 12) відбулася Творча зустріч «Українська патріотична пісня як джерело відродження національної самосвідомості». Захід, приурочений до Дня Конституції України, організував БО «Київський міський благодійний фонд «Інтеграція» (голова Володимир Петровський), за підтримки Департаменту суспільних комунікацій Київської міської державної адміністрації. Інформаційними партнерами заходу були Видавництво «Саміт-Книга» (директор Іван Степурін) та Київська обласна бібліотека для дітей (директорка Галина Єрко).
Неможливо виділити когось одного чи двох з учасників Творчої зустрічі, оскільки кожен з них додав до її веселкових барв свою, притаманну тільки йому. Хотілося б окремо подякувати знаним українським поетам, письменникам, бардам, виконавцям: Ігорю Жуку (бардівська пісня), Володимиру Каденку (поетичний переклад, бардівська пісня), Вадиму Тупчію (бардівська пісня), Олені Татьянченко (поезія), Анні Стояновій (вокал), Валентині Захабурі (співана поезія), Олександру Юрову (бардівська пісня), Анатолію Рибіну (бардівська пісня), непересічним творчим особистостям з числа людей з інвалідністю Надії Коробчук (вокал), Наталці Кащенко (співана поезія), Євгенію Познанському (поезія) та Вікторії Герасименко (художнє слово) та іншим учасникам концертної програми і гостям творчої зустрічі. Дорогі друзі, всі ви просто неймовірні і немає таких слів, щоб розповісти про враження від ваших виступів.
Захід викликав надзвичайно великий інтерес і недаремно. Бо всі, присутні в залі, кожен на своєму місці, допомагають і продовжують допомагати наближати Перемогу України над хитрим та підступним ворогом. Саме тому бажаючих виступити виявилося значно більше, аніж планувалося, що, в свою чергу, є підтвердженням актуальності таких заходів, їх необхідності для українського суспільства та величезної зацікавленості діячів культури, письменників, поетів, виконавців, бардів в тому, щоб донести свої думки і свій досвід до цього суспільства. Як і волонтерів, які складали переважну більшість на заході. Тож нагадую всім бажаючим, що 30 червня в Києві відбудеться Третій Київський форум волонтерів, учасниками якого ви також можете стати, і закликаю приєднуватися до волонтерського руху, бо разом ми – незламна сила.
Творча зустріч завершилася невеличкою кавою-брейк (і чаєм також) зі смаколиками для всіх присутніх в залі.
Переглядів: 20 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: