Вітаю Вас Гість!
Четвер, 09.05.2024, 01:41
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2023 » Вересень » 24 » Творча зустріч "Без вас мені так холодно і прикро", 28.08.23
16:03
Творча зустріч "Без вас мені так холодно і прикро", 28.08.23
28 серпня 2023 року в Центральній районній бібліотеці Голосіївського району ГО "Всеукраїнська громадська організація "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів" та БО "Київський міський благодійний фонд "Інтеграція" провели Творча зустріч, в рамках якої була презентована концертна програма сучасного українського романсу «Без Вас мені так холодно і прикро…», що проходила за підтримки Департаменту суспільних комунікацій Київської міської державної адміністрації. Прозвучали українські романси від 60-тих років до сьогоднення, різних авторів, більш чи менш відомі, які об’єднує єдина й вічна тема – кохання до Жінки, натхненниці чоловіків, коханої, дружини та матері.
Концертна програма відкрилася піснею «Невідправлений лист зі шпиталю», автором слів та музики якої є Володимир Петровський, голова ГО ВГО ВППІ.
Це, в першу чергу, пов’язано з тим, що наступний після концерту день, 29 серпня, це День пам’яті полеглих захисників України або День пам’яті героїв Іловайська. Примітно, що в цей день в газеті «Факти», головним редактором якої є Олексндр Швець, була опублікована стаття ««Перше, що сказав після поранення: «Кому я потрібен — сліпий»: боєць бригади Чорних запорожців, який втратив на війні зір, одружується» про киянина Івана Сороку, яка настільки перегукується з піснею В. Петровського, наче автор статті знав про прем’єру цієї пісні на концерті 28 серпня в Центральній районній бібліотеці Голосіївського району.
Окрім цієї пісні, були виконані романси сучасних українських авторів, присвячені вічно актуальній темі - коханню в її різних проявах.
Пропонуємо увазі всіх бажаючих пісню «Невідправлений лист зі шпиталю» (автор слів та музики – Володимир Петровський), що звучить в авторському виконанні і присвячується захисникам Незалежності й державного суверенітету України, які отримали поранення внаслідок участі в бойових діях.
https://youtu.be/J4-_Aw_kZ7E
Переглядів: 20 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: