Вітаю Вас Гість!
Неділя, 05.05.2024, 06:05
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2023 » Вересень » 24 » Творча зустріч "Віддали життя Герої за нашу свободу", 08.09.23
16:52
Творча зустріч "Віддали життя Герої за нашу свободу", 08.09.23
08 вересня 2023 року БО "Київський міський благодійний фонд "Інтеграція", спільно з ГО ВГО "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів", за підтримки Департаменту суспільних комунікацій, провів Творчу зустріч "Віддали життя герої за нашу свободу". Наряду з численними локаціями, пов'язаними з пам'яттю Героїв Крут в місті Києві, чи не основною локацією стала Аскольдова могила, біля якої були поховані молоді герої.
Саме в пам'ять про них учасники заходу виконали кілька пісень біля меморіального Хреста, встановленого на честь Героїв Крут.
Окрім виступу хору біля Хреста на Аскольдовій могилі, ще одним місцем виступу стала могила Да Вінчі (Дмитра Коцюбайла), який віддав своє життя за Україну, захищаючи всіх нас від рашистських окупантів, рівно півроку тому. І, за дозволу рідних героя, ми виконали кілька патріотичних пісень безпосередньо біля місця, де він похований, в пам'ять про нього.
Цей захід, як і попередній, мав вшанувати пам'ять загиблих українських героїв, як далекого 1918 року, так і новітніх часів, зокрема - Героїв Майдану та воїнів, що віддали своє життя за свободу та Незалежність нашої держави вже під час повномасштабного вторгнення росії на територію України. Однак через обставини, що не залежать від нас, захід кілька разів переносився і нарешті був проведений 08 вересня 2023 року.
Світла пам'ять всім нашим героям, як новітнім, так і тим, від кого, як від Героїв Крут, не лишилося навіть світлин! Будьмо достойні їхньої пам'яті та віримо в Збройні сили України!
Переглядів: 17 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: