Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 19.04.2024, 08:24
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Липень » 10 » Урочистості з нагоди 25-ї річниці прийняття Конституції України
22:43
Урочистості з нагоди 25-ї річниці прийняття Конституції України
28 червня 2021 року Україна відзначала 25-ту річницю прийняття Конституції. З нагоди цієї події відбулося урочисте засідання Верховної Ради України, а також урочистості перед будівлею Верховної Ради. Громадської організації «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» сприяв бажаючим членам організації наживо побачити урочисте відзначення цієї події біля будівлі Парламенту.
Під час урочистостей В.Б. Петровський, як голова організації, скористався можливістю провести коротке спілкування з 5-м президентом України, Петром Порошенком, наголосивши на важливості для країни вирішення проблем, які на сьогодні існують в соціальній політиці. Важливо, що Петро Олексійович також розуміє ці проблеми і вважає за необхідне їх вирішувати як одні з першочергових.
Тим більше це важливо з огляду на те, що він є очільником другої за чисельністю фракції Верховної Ради. Безперечно, хотілося б обговорити цю проблему і з Президентом України, і з головою Верховної Ради України, а також з представниками й депутатами інших фракцій ВР. Однак, нажаль, такої нагоди стосовно інших не було. Проте хотілося б сподіватися, що згадана проблема є пріоритетною також для депутатів й посадових осіб держави. Тож така нагода, безперечно, трапиться в майбутньому.
Переглядів: 116 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: