Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 14:05
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Липень » 10
28 червня 2021 року Україна відзначала 25-ту річницю прийняття Конституції. З нагоди цієї події відбулося урочисте засідання Верховної Ради України, а також урочистості перед будівлею Верховної Ради. Громадської організації «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» сприяв бажаючим членам організації наживо побачити урочисте відзначення цієї події біля будівлі Парламенту.
Під час урочистостей В.Б. Петровський, як голова організації, скористався можливістю провести коротке спілкування з 5-м президентом України, Петром Порошенком, наголосивши на важливості для країни вирішення проблем, які на сьогодні існують в соціальній політиці. Важливо, що Петро Олексійович також розуміє ці проблеми і вважає за необхідне їх вирішувати як одні з першочергових.
Тим більше це важливо з огляду на те, що він є очільником другої за чисельністю фракції Верховної Ради. Безперечно, хотілося б обговорити цю проблему і з Президентом України, і з головою ... Читати далі »
Переглядів: 116 | Додав: vuppi | Дата: 10.07.2021 | Коментарі (0)

28 червня 2021 року ВП «Печерська місцева (районна в місті Києві) організація ВГО ВППІ, за фінансової підтримки Печерської районної в місті Києві державної адміністрації провела екскурсію «Києво-Могилянська академія в історії Києва та держави». Учасники заходу не лише побували на території славетної Могилянки, але й на власні очі змогли побачити випуск студентів Академії. І, безумовно, найбільшу зацікавленість учасників екскурсії викликав Староакадемічний або Мазепин корпус Києво-Могилянської Академії, який до певної міри є своєрідним символом та витоком цього навчального закладу. Тому хотілося б поділити цікавою інформацією, що стосується згаданої будівлі.
Отже, Староакадемічний (Мазепинський) корпус Академії будувався в 2 етапи: 1- й поверх – коштом і за часів гетьманування Івана Мазепи, з 1702 по 1704 рік, а другий – сорок років по тому, в 1740 році, вже після смерті великого гетьмана. От саме про цю історичну споруду, побудовану в стилі українського бароко, хотілося б розпов ... Читати далі »
Переглядів: 117 | Додав: vuppi | Дата: 10.07.2021 | Коментарі (0)