Вітаю Вас Гість!
Середа, 17.04.2024, 00:06
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Вересень » 19 » Засідання Громадської ради Печерської РДА, 15.09.21
14:11
Засідання Громадської ради Печерської РДА, 15.09.21
15 вересня 2021 року відбулося засідання Громадської ради при Печерській в місті Києві РДА, що проходило як в звичайному форматі, так і в режимі ZOOM-відеоконференції, а також за участі керівництва й служб Печерської районної в місті Києві державної адміністрації, мешканців та активістів району.
Основними питаннями, що обговорювалися на засіданні, були: затвердження плану роботи Громадської ради до кінця року, доопрацьованих назв та персонального складу всіх 8 комісій ГромРади за напрямками роботи та порядку залучення експертів ГромРади, антикорупційна експертиза розпорядження районної влади та проблемні питання від мешканців району, які надходять на адресу Громадської ради.
Результатом названих процесів стала зміна назви Комісії, очолюваною В.Б. Петровським, яка тепер має назву Комісія з питань соціальної та трудової політики, охорони здоров’я та медичного забезпечення, доступності та захисту прав маломобільних груп населення. Персональний склад Комісії лишився без змін.
Відповідно до назви, змінився і функціонал та перелік питань, якими буде займатися очолювана мною Комісія. Безперечно, Комісія буде займатися питаннями, пов’язаними з культурою, освітою, туризмом, оскільки це є питання, дотичні до соціальної сфери, реабілітації та проблем безбар’єрності.
Закликаємо всіх бажаючих, експертів, громадські організації і членів громадянського суспільства до вирішення питань, пов’язаних з охороною здоров’я та соціальної політики Печерського в місті Києві району.
Переглядів: 117 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: