Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28.03.2024, 21:26
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2023 » Березень » 20 » Життєво необхідні ліки для Дарницьких пенсіонерів
18:36
Життєво необхідні ліки для Дарницьких пенсіонерів
Сьогодні, 04 березня 2023 року, Київський міський Благодійний фонд «інтеграція» (керівник Володимир Петровський) спільно з Гуманітарним штабом Громадської ради при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації та ГО "Центр сприяння і розвитку громадських рад в Україні" - Олександр Лисенко, завдяки підтримки Благодійної організації «Благодійний фонд «З руки в руку» (керівник Іван Павлишин), надав гуманітарну допомогу у вигляді набору лікарських засобів, що включав ліки від нежиті та кашлю, ліки від тиску та від серця, від болю в суглобах та серці, заспокійливі тощо особам з інвалідністю, чорнобильцям, пенсіонерам і членам багатодітних родин, які мешкають в Дарницькому районі міста Києва.
Сподіваємося, що люди, які отримали ці набори, будуть здоровими, однак в разі, якщо здоров’я їх все-таки підведе, вони вже матимуть базовий запас ліків. А це надзвичайно важливо, особливо зважаючи на інфляцію, знецінення пенсій та неможливість з цієї причини придбати найнеобхідніше.
Щиро вдячний всім, хто долучився до цієї суспільно важливої акції та завдяки кому люди, що належать до найбільш незахищених категорій киян, змогли отримати ці життєво необхідні для них набори ліків!
Тримаймося, бо поки ми єдині, ми непереможні.
Переглядів: 69 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: