Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28.03.2024, 11:45
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Жовтень » 16
НЕЗРЯЧІ ТА СУСПІЛЬСТВО
ДИСКУСІЙНИЙ КЛУБ СКАЗАВ СВОЄ СЛОВО
Те, що були часи, коли наші пращури святкували новий рік восени, у вересні, факт відомий. І було це невипадково. Адже восени завершувалися основні роботи в полі та в садках, підростав молодняк свійської птиці й худоби. Пам’ятаєте: «Курчат по осені рахують»? Тоді ж підбивалися підсумки досягнутого й починали будувати плани на майбутнє.
В Україні цього року формування нової влади завершилося остаточно теж саме напередодні осені. Тож громадськість зараз не лише підбиває підсумки складної політичної боротьби року 2019, але й висловлює свої побажання до нової владі, нагадує про потреби людей, вирішення яких є найбільш актуальним. Проблеми людей з інвалідністю, зокрема й незрячих, є саме такими.
І от 19 вересня у столичному готелі «Русь» пройшов Форум організацій громадянського суспільства «Київ — столиця діалогу». Співорганізаторами форуму виступили: Департамент суспільних комунікацій виконавчого органу Ки ... Читати далі »
Переглядів: 259 | Додав: vuppi | Дата: 16.10.2019 | Коментарі (0)

"Публікую частину статті Юлії Сахарової, що приурочена до Дня білої тростини і розповідає про заступника Голови ГО ВГО "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів", Сергія Івановича Кириченка:
Сергей Кириченко – 57 лет, возглавляет ПОГ «Хмельницкое УПП УТОС»
«Свою незрячесть называю травматическим наследством»
Я вырос в многодетной семье – родители воспитывали восьмерых детей. Мой отец потерял зрение в 15-летнем возрасте в результате кровоизлияния в глаз. Думаю, что уровень развития современной медицины позволил бы ему восстановить зрение, но тогда, в 1933 году, это не представлялось возможным. В довоенные годы отец работал на предприятии (ПОГ «Винницкое УПП УТОС». – Ред.), затем – в колхозе, мать была дояркой.
Несмотря на слепоту, я смог получить два высших образования – юридическое и экономическое, причем первое приобретал в стенах Киевского национального университета имени Тараса Шевченко.
В годовалом возрасте произошел случай, навсегда измени ... Читати далі »
Переглядів: 196 | Додав: vuppi | Дата: 16.10.2019 | Коментарі (0)