Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 22:12
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Грудень » 08
5 грудня 2019 року у прес-центрі Національної інформаційної агенції «Укрінформ»відбувся круглий стіл, приурочений до Міжнародного дня людей з інвалідністю, який щорічно відзначається 3 грудня. на тему «Міжнародний день людей з інвалідністю: свято чи підстава переглянути суспільну самосвідомість?»,
організаторами якої є НІА Укрінформ; ГО «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів». У прес-центрі «Укрінформ»
Учасниками були Володимир Петровський – голова ГО «ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів»; Сергій Болтівець – доктор наук, професор, голова Всеукраїнського координаційного бюро Міжнародної громадсько-державної програми “Освіта дорослих України”, Леоніда Пономарьова - юрист, правозахисник, Юрій Антропов, голова ВГОІ "Гармонія" та інші.
Під час заходу обговорювалися наступні питання:
1 Правозахист, рівність та недискримінація людей з інвалідністю.
2. Соціальна політика як система комплексного ... Читати далі »
Переглядів: 219 | Додав: vuppi | Дата: 08.12.2019 | Коментарі (1)

03-04 грудня 2019 року ГО ВГО ВППІ вперше взяла участь в виставці, приуроченої до Міжнародного дня людей з інвалідністю, яка проходила в приміщенні Верховної Ради України. Діяльність нашої організації була представлена в кількох напрямках: роботи майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, діяльність Театрально-концертної студії інвалідів "Добробут та злагода", роботи фотохудожників, літературна творчість, наукова діяльність членів організації.
Окрасою виставки стали ікони, вишиті бісером, автором яких є майстер зі Львівщини Іван Вінців. Без перебільшення можна сказати, що секред робіт, вишитих бісером та представлених на виставці, їм не було рівних. Зазначу лише що найбільша з робіт, «Мадонна і дитя», розміром 34Х56 см налічує 49600 бісеринок і має 45 кольорів
Величезне зацікавлення присутніх викликали надзвичайно елегантні прикраси з бісеру, зроблені незрячими майстринями Тетяною Франц та Оленою Родіоновою зі Львова. Ці прикраси, вибачте за тавтологію, здатні прикрасити ... Читати далі »
Переглядів: 232 | Додав: vuppi | Дата: 08.12.2019 | Коментарі (0)