Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 13:06
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Березень » 27
За ініціативи групи народних депутатів на чолі з П.В. Сушко в 2021 році з’явилася реальна можливість перегляду Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки, яка в тому вигляді, в якому вона існує на сьогоднішній день, замість впровадження в України цивілізованого європейського ставлення до дітей (в тому числі – до дітей з інвалідністю), їх батьків та суспільства в цілому, є імітацією ще однієї реформи, що, окрім декларативних гасел, не містить навіть плану її реалізації, починаючи з 2-го кварталу 2019 року. Чи буде створена і буде працювати ТСК з означених питань у Верховній Раді України? Життя покаже. Попри те, що зусилля по створенню робочої групи з питань удосконалення Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017–2026 роки, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 09.08.2017 № 526-р, та Порядку зарахування дітей на цілодобове перебування до закладів незалежно ві ... Читати далі »
Переглядів: 112 | Додав: vuppi | Дата: 27.03.2021 | Коментарі (0)

Шановні колеги! Цією публікацією хочу повідомити всіх зацікавлених членів громадянського суспільства, в першу чергу – людей з вадами зору, що за результатами обопільно плідної співпраці ГО «Київський міський парламент працездатних осіб з інвалідністю», Департамент суспільних комунікацій КМДА суспільних комунікацій Київської міської державної адміністрації, видавництва «Саміт-книга» та ПОГ «СоцІнтел» Громадської організації «Право вибору» (м. Харків) в грудні 2020 року побачила світ збірка «Зіркові казки».
В силу низки причин організаційного характеру та форс-мажорних обставин не лише загальнонаціонального значення, ми до недавнього часу не мали можливості донести її до цільової аудиторії. Це насправді унікальне видання, адже вперше в Україні і саме книга дитячих казок була видана за прийнятими міжнародними стандартами, з дотриманням принципів універсального дизайну. Казки надруковані збільшеним плоскодрукованим шрифтом та шрифтом Брайля, ілюстровані як звичайними кольоровими, та ... Читати далі »
Переглядів: 158 | Додав: vuppi | Дата: 27.03.2021 | Коментарі (0)