Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 19:31
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Грудень » 15
14 грудня 2021 року відбулося підписання Меморандуму «Про партнерство і співпрацю» між між Громадськими радами при державних адміністраціях м. Києва та міжфракційним об’єднаннями «ЛЮДИ» Верховної ради України.
Учасником цього заходу був Головаг ГО ВГО ВППІ, Володимир Борисович Петровський. Нижче публікуємо пряму мову безпосереднього учасника події.
"Не буду докладно зупинятися на перебігу цієї непересічної події, оскільки її вже досить докладно висвітлювали мої колеги по Громадській раді при КМДА. Однак мені хотілося б зупинитися на конкретному питанні, озвученому мною під час виступу перед депутатами міжфракційної групи «ЛЮДИ» Верховної Ради України і колегами – членами Громадських рад. Це питання є надзвичайно гострим та важливим для людей з інвалідністю і інших незахищених верств населення.
Мова йде про урядові ініціативи, закріплені у законопроєкті № 5651 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пільг з оплати проїзду та деяких інших пільг» ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 201 | Додав: vuppi | Дата: 15.12.2021 | Коментарі (0)

03 грудня 2021 року в приміщенні Укрінформу відбувся Форум «Безбар’єрний простір як невід’ємна складова цивілізованої держави: змістовне наповнення Національної стратегії безбар’єрності України», співорганізаторами якого були Громадська рада при Київській міській державній адміністрації та її Комітет з питань охорони здоров’я, соціального захисту, внутрішньо переміщених осіб та учасників бойових дій, а також Громадська організація «Київський міський парламент працездатних осіб з інвалідністю».
Під час Форуму розглядалися такі питання:
Соціальна політика в контексті доступності (вулична доступність, доступнісь об’єктів та інфраструктури)
2. Реабілітаційна доступність до медичної сфери
3. Інформаційне забезпечення: освіта та працевлаштування
4. Рівність та правовий захист.
На Форумі були присутні представники Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради з прав людей з інвалідністю, профільних структурних одиниць КМДА, зокрема – Департаменту суспіль ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 219 | Додав: vuppi | Дата: 15.12.2021 | Коментарі (0)