Вітаю Вас Гість!
Середа, 08.05.2024, 15:52
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2022 » Листопад » 26
Сьогодні, 26 листопада 2022 року, Україна вшановує пам'ять жертв Голодомору, геноциду проти українського народу, вчиненого комуністичною росією. Нажаль, російський терорист не полишає своїх спроб зримусити до покори волелюбних українців. Саме тому знов палають наші міста і села, обстріляні окупантами, знов ми холонемо від жаху, читаючи новини, знов, через знищення ворогом критичної інфраструктури Україну огортає темрява. Але ми вистоїмо, бо в нас немає іншого вибору. Адже всі ми, кожен на своєму місці, воюємо зараз за себе і за них, чиї життя були підло обірвані 90 років тому.
Публікуємо статтю керівника Освітньо-культурологічного департаменту ГО ВГО ВППІ, Світлани Петровської, приурочену до подій 90-річної давнини та проілюстровану власними світлинами автора:
" Коли я вперше прочитала ці рядки, мені здалося, що весь навколишній світ завмер від жаху. Бо осягнути ЦЕ людським розумом було неможливо: "Горе у всіх велике було, але в Химки, Івана Портянки з Калужного, Саранчі ... Читати далі »
Переглядів: 65 | Додав: vuppi | Дата: 26.11.2022 | Коментарі (0)

Круглий стіл «ФІЗИЧНА ТА ПСИХОЛОГІЧНА РЕАБІЛІТАЦІЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ І ЦИВІЛЬНИХ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ, ПОСТРАЖДАЛИХ ВІД НАСЛІДКІВ РОСІЙСЬКОЇ АГРЕСІЇ В УКРАЇНІ ЯК КЛЮЧОВА СКЛАДОВА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЛЯ НИХ МІЖНАРОДНИХ СТАНДАРТІВ КОМПЛЕКСНОГО БЕЗБАР’ЄРНОГО ПРОСТОРУ І ПОДАЛЬШОЇ СОЦІАЛІЗАЦІЇ В СУСПІЛЬСТВО"
Хотілося б розпочати розповідь про круглий стіл з такою назвою, що відбувся 23 листопада 2022 року в Національному інформаційному агентстві «УкрІнформ» зі слів модератора та співорганізатора цього заходу, Олександра Лисенка: "Тема, яка буде піднята сьогодні, не те, що назріла, вона навіть перезріла". І, як засвідчив подальший перебіг круглого столу, ця фраза й насправді відповідає дійсності.
Організаторами круглого столу виступили:
1.Громадський омбудсмен України – Голова правління Громадської спілки «Офіс всеукраїнського громадського уповноваженого (омбудсмена) з моніторингу, оцінки та контролю за дотриманням прав осіб з інвалідністю», Голова ГО «Всеукраїнська громадська ... Читати далі »
Переглядів: 55 | Додав: vuppi | Дата: 26.11.2022 | Коментарі (0)