Вітаю Вас Гість!
Четвер, 18.04.2024, 08:22
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

ПРЕС-РЕЛІЗ

           Громадська організація «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» (ГО ВГО ВППІ) запрошує вас на  круглий стіл «Бюджет пам`ятає про осіб з інвалідністю: особливості державної фінансової підтримки всеукраїнських громадських організацій інвалідів», який наша організація проводить в приміщенні Національного інформаційного агентства «Укрінформ» за адресою: м. Київ, вул. вулиця Богдана Хмельницького, 8/16.  Дата проведення заходу: «27» січня  2017 року, з  14:00 – 16:00 (початок реєстрації учасників з 13:30).

ПОРЯДОК ДЕННИЙ КРУГЛОГО СТОЛУ

Вступне слово Петровського В.Б. (причини, що спонукали нас на організацію і проведення круглого столу, присвяченого фінансовій під ... Читати далі »

Переглядів: 457 | Додав: Kuratornet | Дата: 29.01.2017 | Коментарі (0)

В №№ 42-43 газети "Промінь" Українського товариства сліпих від 28 листопада 2016 року було опубліковано статтю "Незрячі та суспільство. Про проблеми наші насущні" Євгена Познанського, присвячену круглому столу 11.11.2016 року, на якому обговорювалися проблеми незрячих. Публікуємо  повний текст цієї статті.

"Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів»(ВППІ), очолювана Володимиром Борисовичем Петровським, відомим громадським діячем, науковцем і спортсменом, організувала круглий стіл «Незрячі в Україні: їх становище та реальні потреби в українських реаліях». Захід було проведено напередодні Міжнародного дня сліпих (13 листопада) в Києві у приміщенні Укрінформу. Проведення круглого столу саме в цьому місці, в серці столиці, підкреслює його значення, і, можливо, збільшує шанси на те, що висвітлені під час нього проблеми будуть почуті.

В роботі круглого столу взяли участь Михай ... Читати далі »

Переглядів: 431 | Додав: Kuratornet | Дата: 29.01.2017 | Коментарі (0)

Шановні колеги!

 

           Громадська організація «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» (ГО ВГО ВППІ) запрошує вас на  круглий стіл «Бюджет пам`ятає про осіб з інвалідністю: особливості державної фінансової підтримки всеукраїнських громадських організацій інвалідів», який наша організація проводить в приміщення Національного інформаційного агентства «Укрінформ» за адресою: м. Київ, вул. вулиця Богдана Хмельницького, 8/16.  Дата проведення заходу: «27» січня  2017 року, з  14:00 – 16:00 (початок реєстрації учасників з 13:30).

ПОРЯДОК ДЕННИЙ КРУГЛОГО СТОЛУ

Вступне слово Петровського В.Б. (причини, що спонукали нас на організацію і проведення круглого ... Читати далі »

Переглядів: 419 | Додав: Kuratornet | Дата: 25.01.2017 | Коментарі (0)

     24 січня 2017 року в Українському фонді культури відбувся концерт (творча зустріч) Голови ГО ВГО ВППІ, Володимира Борисовича Петровського «Шлях до свободи», присвячений проголошенню Четвертого універсалу Центральної ради, яким Україну вперше в національній історії було проголошено суверенною, незалежною державою. І, хоча офіційно датою прийняття Четвертого універсалу вважається 22 січня (09 січня за старим стилем), але фактично обговорення та напрацювання компромісного варіанту цього документу надзвичайної важливості тривали безперервно з 22 по 24 січня 1918 року, а проголошений він був в ніч з 24 на 25 січня 1918 року (з 11 на 12 січня за старим стилем).

Концерт розпочався піснею «Горнусь до тебе, Україно», яка, до певної міри, є знаковою для нашої організації, адже саме її виконували 24 серпня 2009 року незрячі парашутисти, члени ВГО ВППІ, які вперше в світовій історії здійснили самостійний, без участі інструктора, стрибок з ... Читати далі »

Переглядів: 404 | Додав: Kuratornet | Дата: 25.01.2017 | Коментарі (0)

            Громадська організація «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» (ГО ВГО ВППІ) має честь запросити всіх бажаючих на концерт, присвячений прийняттю Четвертого універсалу Української Центральної Ради, яким 09 січня (22 січня за новим стилем) 1918 року Українську народну республіку було проголошено «самостійною, ні від кого не залежною, вільною суверенною державою українського народу». Під час концерту будуть виконані такі пісні, як «Шануймось, панове», «Горнусь до тебе, Україно», «Віє вітер» та інші пісні національно-патріотичного змісту

        Сольний концерт голови ГО ВГО ВППІ, Володимира Борисовича Петровського, «Шлях до Свободи» відбудеться в Українському фонді культури 24 січня 2017 року  (вівторок) за адресою: м. Київ, вул. Липська, буд. 16, а ... Читати далі »

Переглядів: 374 | Додав: Kuratornet | Дата: 21.01.2017 | Коментарі (0)

Першою культурно-мистецькою подією 2017 року стало відкриття виставки Галереї студії  творчості інвалідів "Ми духом незламні" (керівник Ж.І. Шанаєв) ВГО "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів", яка вже восьмий рік поспіль гордо носить високе звання "Народний аматорський колектив.

18 січня 2017 року в приміщенні Музею видатних діячів української культури (м. Київ, вул. Саксаганського, буд. 97) відкрилася виставка творів 9-ти самобутніх художників, що є членами цієї Галереї. Під час відкриття виставки були також презентовані такі унікальні видання, як "Нартіада" (народний осетинський епос) та "Буквар для дітей з вадами зору". Що ж об`єднує ці, такі різні, книги? Їх ілюстратором є художник-графік, лауреат літературної премії ім. І. Нечуя-Левицького, Жорж Іванович Шанаєв.

Всі картини учасників виставки є різними за стилем і рівнем майстерності, але вони заслуговують на те, щоб бути побаченими. Виставка триватиме ... Читати далі »

Переглядів: 381 | Додав: Kuratornet | Дата: 21.01.2017 | Коментарі (0)

17 грудня 2017 року в приміщенні Центру родинних садиб (м. Київ) відбулася презентація поетичної збірки Олесі Сінчук, надзвичайно обдарованої людини, однієї з переможців Першого Всеукраїнського недержавного фестивалю творчості інвалідів "Неспокій серця", яка приємно вразила всіх присутніх майстерною грою на сопілці. І от тепер - поетична збірка, до того ж - не перша. Що тут скажеш: ця неординарна  людина дійсно талановита в усьому! Хочеться лишень подякувати пані Олесі за запрошення та гостинність і побажати їй нових підкорених вершин!

Переглядів: 431 | Додав: Kuratornet | Дата: 21.01.2017 | Коментарі (0)

12 грудня 2016 року в приміщенні та за підтримки Солом`янської в місті Києві державної адміністрації та Громадської ради при Солом`янській РДА, ГО "Всеукраїнська громадська організація "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів" провела круглий стіл, присвячений проблемам безбар`єрності міста Києва. В ході заходу були продемонстровані власні фотоматеріали ГО ВГО ВППІ "Моніторинг європейської доступності" та широко обговорено стан  безбар`єрності в Солом`янському районі м. Києва, а також шляхи побудови безбар`єрного середовища в місті Києві.

Переглядів: 321 | Додав: Kuratornet | Дата: 21.01.2017 | Коментарі (0)

01 жовтня 2016 року в газеті "Дзеркало тижня" було опубліковано статтю В.Б. Петровського "Соціальні реформи: невігластво, популізм чи цинічний злочин?"

Розміщуємо тут початок статті:

Порівнюючи теоретичні й практичні стандарти в царині соціальної політики європейського співтовариства з неконтрольованим (чи, може, навпаки?) соціальним хаосом в Україні, навряд чи в когось виникає сумнів, що соціальної політики як цілісного комплексу в нашій країні не існує. Насумніше, що високопосадовці, так і не зрозумівши її особливостей, у кращому разі нічого не змінили, а в гіршому (як в останні роки) — довели до зубожіння "і мертвих, і живих, і ненароджених". І при цьому вони за свої діяння не розплачуються політичним небуттям, навпаки — йдуть на підвищення в уряді або й надалі передають "передовий досвід" у парламенті. Докладний аналіз усього масиву соціальної політики України не вкладається в рамки цієї публікації. Проте на окр ... Читати далі »

Переглядів: 378 | Додав: Kuratornet | Дата: 21.01.2017 | Коментарі (0)

РЕЗОЛЮЦІЯ КРУГЛОГО СТОЛУ

 «Незрячі в Україні: їх становище та реальні потреби в українських реаліях»

(11.11.2016, м. Київ, Національне агентство «Укрінформ»)

Учасники круглого столу, що відбувся у приміщенні Національного агентства «Укрінформ» (м. Київ) 11 листопада 2016 року за участю представників громадськості та органів виконавчої влади, окремих фахівців з обмеженими інвалідністю фізичними можливостями, деяких засобів масової інформації, за результатами обговорення нижчезазначених тем дійшли згоди щодо наступних висновків та пропозицій.

      З метою подолання ситуації, що склалася, учасники круглого столу звертаються до органів влади:

  1. До Президента України - з проханням важелями, доступними найвищій посадовій особі України, переконати Каб ... Читати далі »
Переглядів: 369 | Додав: Kuratornet | Дата: 21.01.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 43 44 45 46 47 ... 57 58 »