Вітаю Вас Гість!
Четвер, 02.05.2024, 13:26
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
Громадська організація «Всеукраїнська громадська організація
«Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів»
Громадська організація «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» презентує П’ятий Всеукраїнський (відкритий) фестиваль творчості людей з інвалідністю «Неспокій серця».
Всеукраїнський (відкритий) фестиваль творчості людей з інвалідністю «Неспокій серця» є всеукраїнським заходом, що проводиться з метою сприяння процесам самореалізації реабілітації та соціальної адаптації інвалідів засобами культури і мистецтва, а також реалізації забезпечення рівних прав та можливостей для людей з інвалідністю в Україні.
Девіз Фестивалю: «Я стверджуюсь, я утверждаюсь. Бо я – живу.» (П. Тичина)
Учасниками Фестивалю можуть бути люди з інвалідністю (1, 2, 3 групи), всіх нозологій, без вікових обмежень. У Фестивалі можуть брати участь окремі митці та творчі колективи.
Фестиваль проводиться за такими номінаціями т ... Читати далі »
Переглядів: 275 | Додав: vuppi | Дата: 12.05.2019 | Коментарі (0)

З 13 по 14 квітня 2019 року ГО ВГО ВППІ, за фінансової підтримки Міжнародного фонду "ІСАР-Єднання", провів третій і останній на сьогодні навчальний тренінг з запланованого циклу, а саме "Розвиток волонтерських програм". Метою заходу було ознаймлення з основними етапами і перспективами розвитку волонтерського руху і навчити присутніх створювати волонтерські програми, як індивідуальні, так і комплексні, орієнтовані на розвиток об'єднання громадян.
Користуючись нагодою, хочемо висловити подяку тренерам С. Чуткому та О. Зікеєву, які, користуючись власними авторськими напрацюваннями, підготували і блискуче провели цей захід. ВІн був цікавим та доступним за формою і максимально насиченим та інформативним за змістом. Дякуємо організаторам та учасникам тренінгу, які протягом двох днів дискутували, сперечалися і приходили до єдиного знаменника в непростих питаннях, піднятих тренерами.
Особливу подяку за надану організаційну допомогу висловлюємо Центру публічної комунікації та інфо ... Читати далі »
Переглядів: 249 | Додав: vuppi | Дата: 14.04.2019 | Коментарі (0)

12 квітня 2019 року ГО ВГО ВППІ, за фінансової підтримки Міжнародного фонду "ІСАР-Єднання", провів другий навчальний тренінг з запланованого циклу, а саме "Розвиток соціальних послуг в громаді". Метою заходу було розвити компетентність членів організації в галузі соціальної роботи та сприяти побудові сучасної системи соціальних послуг в громаді.
Завдання заходу були такими:
1. Отримати знання щодо соціальних послуг в громаді
2. Ознайомитися з новою системою соціальних послуг
3. Отримати навички проведення оцінки потреб цільової аудиторії та якості наданих послуг
4. Навчитися використовувати сучасні інструменти електронної демократії.
Завдяки тренерам, які підготували та провели захід, С. Чуткому та О. Зікеєву, тренінг блискуче виконав поставлені завдання. ВІн був цікавим та доступним за формою і максимально інформативним за змістом. Тож лишається тільки подякувати всім його організаторам та учасникам!
Особливу подяку за надану організаці ... Читати далі »
Переглядів: 219 | Додав: vuppi | Дата: 13.04.2019 | Коментарі (0)

З люб'язного дозволу Голови ГО ВГО ВППІ, Володимира Борисовича Петровського, публікуємо його допис щодо стихійної торгівлі і стихійних ярмарків в місті Києві
"09 квітня о 16:00 відбувся круглий стіл Комітету Громадської ради при КМДА. Не буду забирати хліб у Комітету і з приводу порядку денного, і за персоналіями. В разі бажання, ознайомитися як з порядком денним (з корекцією, внесеного під час круглого столу), так і з переліком його учасників, рекомендую на офіційних ресурсах Громадської ради при КМДА. Я хотів би загострити увагу читачів лише на третьому питанні порядку денного, а саме: "Стихійна торгівля в місті Києві". Нажаль, саме цьому питанню, в силу обставин, що склалися, було приділено незаслужено мало уваги.
Власне, поняття "стихійна торгівля" в нашому випадку є синонімом слова "позазаконна", така, що здійснюється з порушеннями, а то й з прямим нехтуванням законом. Правил функціонування стихіної торгівлі не може існувати апріорі. Для більшості мешканців Києва, (і ... Читати далі »
Переглядів: 334 | Додав: vuppi | Дата: 11.04.2019 | Коментарі (0)

05 квітня 2019 року в приміщенні Київської міської державної адміністрації (кімната 1017) відбулося засідання Київського міського комітету доступності, членом якого є голова ГО ВГО ВППІ, Володимир Борисович Петровський. Далі - пряма мова безпосереднього учасника цього заходу:
"Бажаючих дізнатися про порядок денний і учасників цього заходу вважаю за доцільне направити до офіційних джерел Комітету доступності та КМДА. Хотів би лише сказати кілька слів щодо моїх власних вражень від засідання. Я на початку заходу мав короткий виступ, в якому, за результатами своїх пропозицій на останньому засіданні Комітету доступності і телефонної розмови по його завершенню, хотів остаточно з'ясувати, чи Міський комітет доступності компетентний вирішувати питання лише архітектурної і транспортної доступності, чи всього комплексу проблем доступності людей з інвалідністю взагалі. Нажаль, так для себе остаточно це питання і не з'ясував. А втім, питання доступності є комплексним, а отже - значно ширшим ... Читати далі »
Переглядів: 228 | Додав: vuppi | Дата: 11.04.2019 | Коментарі (0)

З 29 по 30 марта ГО ВГО ВППІ, за фінансової підтримки Фонду "ІСАР-Єднання" провела тренінг "Фандрейзинг для громадських організацій", учасниками якого стали голови відокремлених підрозділів ГО ВГО ВППІ та зацікавлені працівники апарату організації. Метою проведення тренінгу було ознайомлення з основними принципами фандрейзингу і пошуком джерел фінансування та розробкою фандрейзингової стратегії організації.
Завданнями тренінгу було:
1. Оцінити власну готовність до збору коштів і отримати мотивацію для цього.
2. Отримати знання про донорів та принципи взаємовідносин з ними.
3. Навчитися визначати та використовувати відповідні засоби залучення коштів.
4. Розробити фандрейзингову стратегію своєї організації.
5. Визначити основні критерії та методики оцінки ефективності розробленої стратегії.
Тренінг, який провели для учасників заходу тренери С. Чуткий та О. Зікеєв, виявився надзвичайно цікавим та пізнавальним, змістовним та таким, що спонук ... Читати далі »
Переглядів: 277 | Додав: vuppi | Дата: 11.04.2019 | Коментарі (0)

Про свою діяльність звітує ВП "Печерська місцева (районна в місті Києві) організація ВГО ВППІ, яка в 2018 році вперше отримала фінансову підтримку з бюджету міста Києва
Звіт про реалізацію проекту «Комплексні соціально-реабілітаційні послуги для людей з інвалідністю Печерського району міста Києва»
1. Загальна інформація:
Виконавець проекту: Відокремлений підрозділ «Печерська місцева (районна в місті Києві) організація Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» (ВП КМО ВППІ в місті Києві). код ЄДРПОУ: 39953941
2. Назва проекту: «Комплексні соціально-реабілітаційні послуги для людей з інвалідністю Печерського району міста Києва»
3. Мета проекту: Проект здійснювався з метою забезпечення реабілітаційного процесу людей з інвалідністю Печерського району міста Києва засобами освіти, просвіти, культури і мистецтва
4. Цільова група, на яку спрямовано проект:
Цільова аудиторія Запланована кількість Фак ... Читати далі »
Переглядів: 221 | Додав: vuppi | Дата: 26.03.2019 | Коментарі (0)

Звіт про реалізацію проекту
«Комплексні соціально-реабілітаційні послуги
для людей з інвалідністю Дарницького району міста Києва»
1. Загальна інформація:
Виконавець проекту: Відокремлений підрозділ «Дарницька місцева (районна в місті Києві) організація Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» (ВП КМО ВППІ в місті Києві). код ЄДРПОУ: 39954641
2. Назва проекту: Комплексні соціально-реабілітаційні послуги для людей з інвалідністю Дарницького району міста Києва»
3. Мета проекту: Проект здійснювався з метою забезпечення реабілітаційного процесу людей з інвалідністю Дарницького району міста Києва засобами освіти, просвіти, культури і мистецтва
4. Цільова група, на яку спрямовано проект:
Цільова аудиторія Запланована кількість Фактична кількість В тому числі – осіб з інвалідністю
особи з інвалідністю зору 1150 осіб 1150 осіб Понад 1000 осіб
Загальна кількість 1150 осіб 1150 ос ... Читати далі »
Переглядів: 291 | Додав: vuppi | Дата: 26.03.2019 | Коментарі (0)

21 березня 2019 року з 10:30 до 12:00 в приміщенні Національного інформаційного агентства «Укрінформ» Громадська організація «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» провела круглий стіл «Доступність незрячих до правосуддя в Україні», приурочений до річниці прийняття Закону України «Про основи соціальної захищеності людей з інвалідністю в Україні».
Організатором заходу є Громадська організація «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів», співорганізаторами виступили ВБО інвалідів та пенсіонерів «Обличчям до істини», Громадська рада Фонду соціального страхування України, Громадська рада Київської міської державної адміністрації.
Під час заходу було розглянуті наступні питання:
1. Стан доступності правозахисту для незрячих
2. Законодавчі і виконавчі аспекти забезпечення прав незрячих і отримання ними послуг з захисту їхніх прав.
3. Стан забезпечення для незрячих т ... Читати далі »
Переглядів: 295 | Додав: vuppi | Дата: 26.03.2019 | Коментарі (0)

14 березня 2019 року в приміщенні Британської ради в Україні (вул. Сковороди, 4) відбувся круглий стіл, ініційований Українським культурним фондом і адресований потенційним грантерам організації. Під час засідання круглого столу увагу було приділено грантовій програмі "Інклюзивне мистецтво", яка відкрилася для подачі заявок 18 березня 2019 року. Учасники дізналися про максимальний і мінімальний розміри заявок, види заявок, терміни та порядок їх подання, методику оцінювання тощо, а також змогли задати питання, які їх цікавили, безпосереднім організаторам заходу. Хотілося б зазначити, що круглий стіл виявився дійсно цікавим та змістовним, шкода лише, що, як завжди, часу виявилося замало!
Переглядів: 267 | Додав: vuppi | Дата: 26.03.2019 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 29 30 31 32 33 ... 57 58 »